Struts

Strutsen (Struthiocamelus) eller masaistrudsen korrektare är världens största bosatta fågel. Den är också bekant under namnet av den afrikanska strutsen. Strutsen är upp till 2,5 meter hög och kan inte flyga.

  • MR: NO
  • PR: NO
  • 0
  • 337
  • 0

Arkivfoto: Struts

  • Exclusive image
ID 34323330 © | Dreamstime.com

We accept all major credit cards from United States.

Fler liknande bilder på `Struts`

More images

Fler bilder från Kkllggnns portföljen

More images