Hawaiansk Nene gås

Den hawaianska Nene gåsen (Brantasandvicensis) är världens mest sällan gås. Befolkningen av Nene gäss förminskades till 30 fåglar i 1952. Det tros att det finns 800 till vänster i det wild och omkring 1.000 i fångenskap i zoos och fristäder. By Gale Verhague.

  • MR: NO
  • PR: NO
  • 2
  • 1031
  • 3

Arkivfoto: Hawaiansk Nene gås

Exclusive image: ID 26387670 © | Dreamstime.com

We accept all major credit cards from United States.

Fler liknande bilder på `Hawaiansk Nene gås`

More images

Fler bilder från Novembergales portföljen

More images